Швидше за все Ви вже задумалися: придбати нове пальто або походити ще в старому? Звичайно ж краще порадувати себе новою обновкою! Ця стаття допоможе Вам підібрати ідеальне пальто по фігурі пальто, оскільки пальто - це головний силует на осінь і весну, який ніколи не виходить з моди.

Купуючи верхній одяг, будь-яка дівчина першою справою повинна брати до уваги особливість своєї фігури. Завдяки цьому, можна вберегти себе від безліч помилок і даремно витрачених грошей.

Якщо Ви невисокого зросту з пишною фігурою, рекомендуємо підбирати пальто не прилеглого фасону, без акцентів на талії, ідеальної довгою буде - нижче коліна або до середини ікри. Чудово підійдуть пальто «А-силуету» або «сонце-кльош».

Високої і стрункою дівчині, навпаки, рекомендується візуально «розбити фігуру», тим самим підкреслити талію. Просто затягуємо пальто в поясі.

Пальто з кроєм у вигляді «трапеції» допоможе візуально зменшити широкі стегна.

Пальто з об'ємним коміром допоможе, якщо у Вас вузькі плечі, при цьому краще якщо воно буде пошито з однотонної тканини.

1700-a-palto.jpg

Ідеальною довжиною пальто для струнких, але невисоких дівчат - не нижче середини коліна.

Коли розмір має значення

Найкраще купити пальто з запасом, що б можна було одягнути теплий одяг або шарф, воно не повинно Вам обтягувати фігуру. Одягаючи пальто, опустіть руки вздовж тіла і подивіться в дзеркало на рукава. Саме рукав при виборі пальто грає ключову роль, він не повинен бути нижче середини долоні, але і не вище верхньої частини великого пальця. Також Ви не повинні відчувати сильне натяг на спині, коли зводите руки перед собою. Якщо натяг присутній, рекомендуємо взяти модель на розмір більше.

Компанія Milhan ® виробник верхнього жіночого одягу бажає вам чудового шопінгу! Завдяки нашим рекомендаціям Ви просто підберете те пальто, яке ідеально буде підходити за розміром і фігурі. Давайте зробимо осінь яскравою і стильною!