Куртка - незамінний атрибут гардероба будь-якої модниці. Куртка вже протягом декількох сезонів поспіль лідирує між усіма подібними предметами жіночого гардероба, не тільки в осінньо-весняний період, а й в зимовий. Над розробкою курток Milhan працює велика команда провідних українських фахівців, так як куртка повинна бути не тільки теплою і практичною, але і стильною. За останні роки фасони і тканини курток дуже змінилися, але все ж існують стандартні моделі, які залишаються в тренді ось уже кілька років. Так, універсальним видом куртки, яка стабільно не виходить з моди, і користується попитом як у жінок, так і у чоловіків, це шкіряна, джинсова, куртка-бомер і парку. Що відносно тканини - протягом декількох сезонів лідирують м'які і об'ємні тканини, які не тільки підкреслюють фігуру, і додають вашому образу жіночності, а й мають дуже теплоємними якостями.

Модель №1737 - практична демісезонна куртка

Модель №1737 - практична демісезонна куртка

У сезоні осінь-зима 2016-2017 буде присутній творчий свіжий погляд на моду верхнього одягу і авангардизм. Трояндова куртки сезону не будуть виконані в стилі минулих сезонів, і навіть не будуть схожі. У цьому сезоні модні критики і експерти віддають перевагу виробам з твіду, кашеміру, атласу, замша, шкіри, вовни, нейлону, трикотажу Одним з головних атрибутів курток цього сезону є хутро і денім, з яких виконані всілякі вставки і кишені.

Відносно фасону - в сезоні 2016-2017 переважають вільні, і навіть «незграбні» фасони. Подовжений низ, вільна талія, великий капюшон. Особливо модним серед жіночих курток вважається розмір «оверсайз», який виділить унікальність і почуття стилю кожної дівчини, і в той же час приховають всі недоліки фігури.

Розглянемо аспект трендової палітри верхнього одягу. Щодо минулих сезонів, 2016-2017 рік виділяється повною протилежністю колірних рішень і аксесуарів. Так, якщо в минулому сезоні переважали досить насичені і колоритні кольори, то в цьому, навпаки - більш стримані, пастельні і темні кольори. В основній масі, це: гірчичний, бежевий, марсаловий, бордовий, синій, шоколадний. Що відносно декору - кричущі аксесуари і яскраві рішення - абсолютно не те, що ми можемо побачити на обробці верхнього одягу майбутнього року. Тут так само, як і в кольоровій гамі, присутній стриманість. Не дивлячись на це, все ж для любительок яскравих прикрас модельєри і критики затвердили, що прикраси і вишивки в етнічному стилі є незаперечним модним атрибутом курток. Так, візерункові індійські і китайські мотиви тепер ми можемо зустріти на сучасних куртках цього сезону. Звичайно, купувати чи ні речі з даними аксесуарами вирішувати тільки Вам - все таки, це справа смаку особисто кожної людини.

Модель №1755 зимова куртка

Модель №1755 зимова куртка

Не можна залишити без уваги і зимові види курток. У сезоні майбутнього року всі відомі модельєри уникають витончених форм, що підкреслюють фігуру - лідирують вільні недбалі фасони переважно подовжені і розширені до низу. Найпопулярнішою курткою зими 2016-2017 є стеганная куртка (пуховик) - прошивка, виконана таким чином, щоб по всьому виробу утворювався певний візерунок (прямокутний, хвилястий, горизонтальний). З одного боку - це досить стримане виконання, але з іншого - показник класичного смаку. Головними кольорами є болотний, синій, чорний.

Молодіжна куртка 1425

Молодіжна куртка 1425

Так само модним і раніше залишається спортивний стиль, який все більше відходить зовнішнім виглядом до 70-80-х років. Куртки спортивного стилю в першу чергу - молодіжний асортимент. Сюди відносяться як укорочені, так і подовжені моделі, які можуть бути приталеними, а можуть мати і вільний крій. Спортивний стиль завжди залишається полем для фантазії, тому як може включати в себе безліч деталей. З недавніх пір модниці почали комбінувати спортивний і класичний стиль, називаючи його «Casual», який став популярний по всьому світу, і не здає свої позиції ось уже кілька років. Так само як і всіма так полюбився парку, яка незамінна в гардеробі будь-якої дівчини.

Молодіжна куртка 1425 виконана в стилі« casual »

Молодіжна куртка 1425 виконана в стилі «casual»

Модні куртки осінь-зима 2016-2017 дуже різноманітні. Світові дизайнери розробили безліч варіантів на будь-який смак: класичні моделі, виконані в спокійних кольорах, неординарні моделі для любительок креативних рішень, які хочуть завжди залишатися в центрі уваги, при цьому комфортно відчувати себе при будь-якій погоді.

модель 3178 - капюшон завжди стане в нагоді

Модель 3178 - капюшон завжди стане в нагоді

Компанія Milhan регулярно оновлює асортимент верхнього жіночого одягу, яка відповідає всім останнім трендам і сучасності. Ми розробляємо різноманітні куртки саме для вас! На нашому сайті ви можете без проблем купити куртку Milhan, і завжди знаходиться в центрі уваги. Наші вироби виконані за новітніми технологіями, завдяки яким ви будете захищені від негативних природних умов як восени, так і взимку, при цьому ваш зовнішній вигляд ніколи не залишиться непоміченим!