У цьому році синоптики обіцяють нам холодну зиму, значить потрібно подбати про себе і вибрати теплу і зручну верхній одяг. Вдалим вибором на зиму стане - парка. Парка - це куртка прямого крою, яка прикриває стегна. Ця модель куртки завжди має капюшон з хутром і регульований шнурок на талії. Також для зручності є багато зручних кишень. Така річ створена для того, що б захистити людину від сильних морозів і потоків вітру.

Багато хто вважає, що парка - це більш спортивний варіант, але в наш час вона має багато варіацій. Ви можете подивитися на сайт Milhan.ua і Ви обов'язково зможете знайти для себе відмінний варіант. Вибираючи парку на зиму краще віддати перевагу підкладці з овчини, вона дуже добре зігріває. Звичайно підкладка з натуральної овчини буде трохи тепліше, але за штучної простіше доглядати. Ще зручно якщо підкладка відстібається, так простіше прати парку.

Щоб парка добре захищала від вітру і вологи, погляньте на етикетку там повинно бути написано, що тканина є водовідштовхувальним (waterproof) і вітрозахисної (windproof).

1987М парку

1987М парку

Найчастіше, на парках встановлені міцні металеві блискавки. Рекомендую Вам купувати парки, саме таких моделей, для більшого захисту від холоду, та й прослужить така куртка довше.

1 965 парку

Ну і звичайно ж, куди без кишень, вибирайте таку модель куртки, де є безліч зручних і містких кишень. Адже Ви завжди можете засунути туди руки, рукавиці, ключі або гроші.

Так само рекомендую заздалегідь визначитися з кольором, класичні парки в основному шиють з тканин кольору хакі або синього, але в наш час кожна модниця зможе придбати парку до душі, наприклад, на сайті Milhan.ua. Якщо у Вашому гардеробі з'явиться парку, то Ви однозначно будете готові до зими і можете не сумніватися що така екіпіровка не підведе Вас, навіть у найлютіший мороз.