Настає зима і не варто забувати що для нас вона несе не тільки прекрасні свята, а й холоду. А особливо потрібно подбати про наших діток, яким хочеться грати в сніжки, кататися на крижаних гірках і гуляти на свіжому повітрі. Звичайно ж, якщо у є правильна "екіпірування" - що щось тепле, легке і зручне. Відмінним вибором буде пуховик.

модель 1703

Для того щоб вибрати якісний пуховик дитині, потрібно знати з чого шиється хороша і якісна верхній одяг. Сьогодні ринок дитячих зимових речей досить широкий.

При виборі варто звернути увагу на кілька важливих пунктів:

  1. Виробники верхнього одягу пропонують нашій увазі не тільки натуральний, але і штучний пух (так званий "тінсулейт") тому, перед придбанням, важливо ознайомитися з етикеткою. Звичайно більшість вважає, що куртка наповнена натуральним пухом кращий варіант. Але, на відміну від пуховиків, куртки з синтетичним утепленням краще і тонше. Саме компанія Milhan.ua використовує такий наповнювач для своїх моделей.
  2. Бажано, що б тканину для пуховика була водовідштовхувальним (waterproof), або вітрозахисної (windproof).
  3. Ще обов'язково потрібно звернути увагу на комірець, який повинен бути стоячим і не дуже високим. Щоб він закривав дитині горло, але не чинив опору в підборіддя.
  4. Так само вибирайте пуховики з кишенями, які будуть великі і зручні. Адже туди завжди можна покласти рукавиці або засунути руки, якщо рукавиці залишилися вдома.
  5. Капюшон є обов'язковим елементом для дитячої куртки на зиму. Краще, якщо його можна відстебнути. Так буде зручніше прати.
  6. І наостанок погляньте на підкладку пуховика. В основному, підкладка робиться з синтетичних тканин, таких як нейлон, фліс або поліестер. Наприклад, компанія Milhan.ua використовує овчину, як і для підкладки так і для капюшона, що забезпечує хороший захист від вітру.

    Якщо Ви уважно прочитали і запам'ятали всі рекомендації, то обов'язково виберете хорошу і якісну річ для свого чада, в якій він зможе насолоджуватися взимку і відчувати себе зручно і тепло!