Плащова тканина, яку ми використовуємо в наших моделях: є легкою і гнучкою; в тій чи іншій мірі забезпечує газообмін; утримує тепло тіла; міцна, надійна, довговічна; не боїться УФ-випромінювання; не линяє; не деформується; проста в догляді.

Її відмінна риса - універсальне використання, незалежно від погодних умов. Має високу стійкість до сонячних променів, вітру, дощу.

Одяг з нашої тканини забезпечує захист від води і від вітру, утримує тепло і при цьому не перешкоджає шкірному диханню.

Гіпоалергенний біопух

Штучний пух відмінно справляється з функцією теплоізоляції і за багатьма параметрами перевершує своїх натуральних побратимів. Біопух - екологічно чистий матеріал. Це один з перших наповнювачів на біологічній основі. Він вільно захистить від морозів до мінус 35-40 градусів. Він має сферичну тривимірну структуру. Прототипом структури для розробників послужив натуральний лебединий пух. Склад екопуха визначив гідності цього матеріалу як наповнювача для верхнього одягу і домашнього текстилю. В даний час це один з ультрасучасних наповнювачів для пуховиків.

Переваги біопуха:

  1. Биопух не скатуєтся, не сбивается в комки.
  2. Биопух не набирає влагу, он влагостойкий. Має легку вагу і високі теплоізоляційні властивості.
  3. Не викликає алергії, екопух - гіпоалергенний. Це повністю екологічно чистий і безпечний матеріал. Має високу біостійкість, а це значить, що він не гниє, не розкладається, в ньому не розмножуються грибки і бактерії, кліщі та моль.
  4. Біопух не вбирає запахи, він інтертен.
  5. Волокна біопуха не вилазять крізь шви і тканину. Швидко відновлює свої первозданні обсяги після зминання і прання.
  6. Забезпечує ефективне збереження тепла і захист від морозів до мінус 40. Є довговічним матеріалом. Не деформується і не втрачає обсяг, товщину і форму протягом усього періоду використання вироби.
  7. Біопух можна багаторазово прати. Його дозволено прати в машинці. Він швидко сохне, буквально за кілька годин, не скочується і швидко повертає об'ємне наповнення.